Вчера, около 16:50 часа, в с. Нова шипка, водачът на «Фолксваген» С.Й. (19 г.) от Дългопол, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, губи контрол над МПС и се блъска в крайпътна ограда.

Вследствие на инцидента пътник от автомобила (22 г.) получава контузии, прегледан е и освободен, без опасност за живота, съобщиха от полицията.

В събота, около 02:00 часа, в гр. Варна, на бул. «Трети март»,П. 19-годишният водач на «Ауди» М.И. от Варна, по време на движение с несъобразена скорост, губи контрол над автомобила, застига и блъска странично «Мазда», след което се отклонява и се блъска в електрически стълб. Вследствие на инцидента мъжът получава множество травми, настанен е за лечение, с опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

За още един инцидент, този път без данни за превишена скорост, съобщиха от полицията във Варна. В петък, около 19:20 часа, в гр. Варна, на кръстовището на бул. «Трети март» и бул. «Република», 39-годишният водач на «Мерцедес» И.И. от Варна, по време на движение, при завой наляво, не пропуска и блъска «БМВ». Вследствие на инцидента са настъпили значителни материални щети. По случая е образувано досъдебно производство.