Болниците и медицинските услуги с бранд Acibadem са посочени от потребителите в Турция като първи избор за предпочитан доставчик на частни здравни услуги. Това показват резултатите от проучване сред повече от 1200 респонденти на възраст над 15 години на швейцарската организация ICERTIAS (International Certification Association GmbH) със седалище в Цюрих, която предоставя престижния медал QUDAL – QUality meDAL на институции, осигуряващи най-високо качество за потребителите.

По време на проучването респондентите отговарят на въпроси с отворен отговор, като посочват свободно и по свой избор предпочитаните доставчици. Запитани за болницата в Турция, която според техния собствен опит предоставя здравни услуги с най-високо качество, анкетираните най-често са посочвали Acibadem.

Въз основа на получените най-много гласове от потребителите, брандът Acibadem е отличен с престижния златен медал QUDAL – QUality medal.

Медалът QUDAL – QUality meDAL 2018/2019, предоставен на Acibadem, е международно признание и потвърждение за непрекъснатите усилия, които полагаме, за да постигнем най-добрите здравни услуги в света. Медалът за качество е още по-значим за Acibadem, тъй като гласовете за него са дадени от наши бивши пациенти, въз основа на опита и взаимодействието им с нашия персонал, лечебни заведения и първокласни услуги. Това е също и обещание, че нашите пациенти винаги ще получават най-добрите възможни здравни услуги, от най-добрите лекари и персонал, с помощта на последните технологични достижения, иновации и терапевтични методи. Благодарим за доверието на всички наши пациенти от Турция и целия свят, благодарим и на нашия чудесен екип за тяхната ангажираност в общите ни усилия да бъдем едни от най-добрите в здравните услуги“, коментира г-н Расим Топуз, заместник генерален мениджър „Бизнес развитие и маркетинг“.

Първата болница от Acibadem Healthcare Group отвори врати през 1991 г., а днес веригата осигурява медицински услуги в 21 болници и 16 медицински центъра, с близо 22 500 служители, включително 3500 лекари и 4000 медицински сестри. Към момента Acibadem оперира в 4 държави по света, като осигурява диагностични и лечебни услуги по високи стандарти, сертифицирани с акредитация от JCI. Винаги сред първите в иновациите и в стремежа си да поставят пациента над всичко, лечебните заведения от Acibadem Healthcare Group са известни със своите висококвалифицирани лекари, пионерски методи в медицината и успешното лечение на пациенти от цял свят.