В спорта няма стари и млади. Това неписано правило бе доказано от играещия старши треньор на варненския клуб по хокей на трева Свети Климент - Николай Янчев.

Въпреки че е на 45 години, той участва и в трите мача на своя тим на турнира за Купа "София". Нещо повече - Янчев вкара всичките четири гола за своя клуб, който за съжаление записа три загуби в надпреварата. Съперници на варненци бяха три столични отбора - Академик 2, на който наставникът заби хеттрик, Славия и Локомотив, който получи един гол.

Любоопитното е, че в състава на Свети Климент бе и Християн Василев, който е най-успешният ни международен съдия в този спорт като свири дори финала на Младежките олимпийски игри в Буенос Айрес в края на лятото на 2018 г. За варненския клуб игра също и мениджърът на Минифутболна лига-Варна Николай Хаджиев. Николай Янчев разчиташе в този турнир и на две състезателки от женския отбор.

упа "София" се организира в три кръга, като следващите два са на 2 февруари и 3 март. Варненци ще пътуват само за втория кръг, а през март ще участват на държавното първенство по хокей в зала.