илюстрация Булфото

Вчера около 12:15 часа, в гр. Варна, на ул. «Селиолу», водачът на «Мазда» Л.П. (66 г.), по време на движение, блъска пешеходец, който пресича платното за движение, съобщиха от полицията.

Вследствие на инцидента мъжът (78 г.) е получил фрактура на крак, прегледан е и настанен за лечение в МБАЛ «Св. Анна», без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.
Пак вчера, около 18:10 часа, е постъпил сигнал за пътно-транспортно произшествие, възникнало на бул. «Осми Приморски полк» във Варна. Водачът на «Ауди» В.Д. (35 г.) от Варна, при излизане от крайпътна територия, отнема предимството и блъска друго «Ауди». Вследствие на инцидента е пострадал пътник от втория автомобил (29 г.), който получава контузни наранявания, прегледан е и освободен, без опасност за живота. 
Половин чяас след това,  на ул. «Генерал Гурко», водачът на «Шевролет» М.С. (24 г.), по време на движение назад, блъска пешеходец, който се намира зад автомобила. Вследствие на инцидента мъжът (59 г.) е получил черепно – мозъчна травма и е настанен за лечение в МБАЛ «Св. Анна», с опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.
Отново вчера, около 19:15 часа, в гр. Варна, на бул. «Мария Луиза», водачът на «Сеат» Ж.А. (25 г.), по време на движение, блъска пешеходка, която пресича платното за движение. Вследствие на инцидента жената (46 г.) получава контузни наранявания, прегледана е и освободена, без опасност за живота.