илюстрация Булфото

В петък 29-годишен шофьор се блъска в мантиналата  на АМ «Хемус», съобщават от пресзентъра на ОД МВР - Варна. След произшествието, което завършва само с материални щети, е на правена полицейска проверка на водача.

Тя установява, че катастрофиралия Н.Т.  е управлявал  «Пежо»-то си след употреба на наркотични вещества. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Провадия. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.
В събота пък, около 10:30 часа, пак в района на Провадия, 71-годишният водач на «Форд» Д.И. от с. Тутраканци, по време на движение, губи контрол  и се блъска в дърво. Вследствие на инцидента е мъжът е получил сътресение на мозъка, прегледан е в болнично заведение и освободен, без опасност за живота. 

Същата вечер, около 21:20 часа, на пътя за к.к. Златни пясъци, 24-годишната водачка на «Нисан» М.Т. от Варна, по време на движение, губи контрол, отклонява се рязко вляво от пътя, блъска се в бордюр и се преобръща извън пътя. Вследствие на инцидента жената получава контузни наранявания, прегледана е в болнично заведение и освободена, без опасност за живота.