Още по темата
20.08.2018 / 12:39

Варненец: На улица "Мадара" тече ремонт, но никой не работи, всичко е в прах и мръсотия

10.08.2018 / 15:03

Сигнал до "Петел": Бойко, малко им са кара на началниците във Варна! Виж какъв ремонт направиха на нашата улица (снимки)

31.05.2018 / 11:18

Гражданин пред "Петел": Това във Варна ремонт на улица ли е или бойно поле? (снимки)

01.11.2017 / 09:24

Читател на "Петел": На ул. „Мадара” във Варна има свлачище, което е заплаха за хората (снимки)

снимки: читател 

Някои инфраструктурни проблеми на Варна май наистина са вечни... На този извод ни навежда поредния сигнал на читател за изкоп на пешеходното трасе на ул. „Мадара“, която беше ремонтирана миналата година.

Благодарение на оплакването на гражданите, в „Петел“ следим „сериала“ с този пътен участък още от ноември ... 2017-а! Тогава пешеходната пътека покрай канала на това място започна да се свлича. Последва ремонт, който се оказа некачествен, после друг... и така премина почти цялата 2018-а. В крайна сметка нещата май най-накрая се получиха нормално, но... до днес. Днес на мястото пак има багер, който копае плочките.

„Е, тия се бъзикат! Ул. „Мадара“ между ул. „Головина“ и ул. „Басанович“. А бе тия са забравили инструменти при полагането на колектора през безкрайните разкопки на лято 2018г. Снимките са днес и са автентични. Самите майстори и те не знаеха какво точно е предназначението на дупката, която копат...“, това пише наш читател, който ни изпрати кадри от мястото. Коментарите оставяме на вас...