Любимецът на българските зрители Симеон Лютаков е публикувал зов за помощ във Фейсбук: 

"Витя се нуждае от помощ, ситуацията е описана в публикацията на майка му по-долу. Познавам много отблизо това момче, насърчавал съм го и съм разговарял по какви ли не теми с него. Той е специален не само за мен, а и за всички мои колеги от ДТ "Стоян Бъчваров"- Варна. Много специален. За разлика от всички които битуват в моя професионелн свят (Витя прекарва цялото си време в театъра), той не иска да стане актьор, а иска да стане фотограф, заради това ми още по-мил и близък. И така, добри хора, помогнете, това момче се настрада достатъчно. Ясно е, че ще се включа в дарителската акция, моля и вас, дарете!"


"Здравейте, приятели! Повечето от вас познават лично синът ми Виктор и знаят за неговия здравословен проблем. Състоянието му започна да се влошава от 2008 год., след като беше нападнат на улицата с цел грабеж. От ударите хемангиома се активира, устните му станаха огромни. Нарушиха се говорът, храненето, дишането, сънят му, което наложи консулти с десетки лекари - специалисти от България, Франция, Германия. 

Всички бяха единодушни, че състоянието ще продължи да се влошава и че спешно трябва да се извърши лицево челюстна реконструкция, но в Европа не се намери лекар, който да е в състояние да сформира екипа, нужен за сложната операция. 
Болницата в Истанбул и проф. Хакан Агър приеха това предизвикателство и заявиха, че могат да съберат четирите екипа, нужни за извършването на операцията . Тя ще струва 28 000 евро, които трябва да съберем до края на месец март 2019 година. 
Турция обаче е страна извън Европейския съюз и по тази причина НЗОК ни отказа финансиране.

За мен и семейството ми е непосилно да заплатим цената на операцията.
Горещо ви моля да отворите сърцата си и да дарите, за да помогнем на Витя!
Дарителската банковата сметка е: 
IBAN: BG32 BPBI 7945 1085 5219 01 в Пощенска банка 
PayPal - https://www.paypal.me/ViktorKoritko
Revolut - BGN/EUR/USD - IBAN: GB62 REVO 0099 7052 3060 16 BIC:REVOGB21"
Титуляр на банковите сметки е Виктор Сергеев Коритко.


 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html