Три отбора от ДЮШ на Спартак (Варна) заеха две втори и едно седмо място на футболния турнир „Сандански къп”. В надпреварата се включиха над 17 отбора от всички възрасти, като спартаклии участваха при набори 2003, 2004 и 2005 година.

Най големите, водени от Стефан Дончев загубиха на финала от ЦСКА София с 0:1. Преди това те станаха първи в групата си след победи над Пирин с 2:1 (голове на Антонио Петков и Алеко Димитров ) и Септември - 1:0 (Алеко Димитров )

При родените през 2004 година Спартак победи Беласица с 2:0 и завърши 0:0 с Пирин и Миньор. В тази възраст се играеше всеки срещу всеки и само един гол не стигна на талантите на Димитър Трендафилов да станат първи, Голмайстори за отбора бяха Александър Янчев и Александър Йорданов, а Цветан Попов спечели приза за най-добър вратар, след като единствен в турнира не допусна гол във вратата си.

При най малките, водени също Димитър Трендафилов, Спартак изгуби от Миньор с 1:2 (гол на Георги Дичев) и от Спорт Вила с 2:3 (Георги Дичев и Любослав Апостолов), и завърши 1:1 със София спорт, в групата си.

В последния мач родените през 2005 година спартаклии спечелиха срещу Локомотив (Горна Оряховица) с 3:0.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html