Вчера около 16:25 часа, на пътя Аксаково – Кичево, водачът на «Фолксваген» В.С. (24 г.) от с. Любен Каравелово, по време на движение, губи контрол над МПС и се блъска странично в насрещно движещ се камион «Волво».

Вследствие на инцидента мъжът е получил фрактура на кости на стъпало. Пострадали са още жена (26 г.) и малко дете, които са получили контузни наранявания. Тримата са прегледани и освободени за домашно лечение, без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.
По-рано същият ден, около 08:30 часа,  на бул. «Сливница» във Варна, водачът на специализиран автомобил «Ивеко» Н.К. (58 г.) от Варна, по време на движение, за да избегне сблъсък с неустановен към момента автомобил, извършва маневра и става причина за това пътник от автомобила да пострада. Вследствие на инцидента мъжът (27 г.) е получилил контузни наранявания, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота. 
 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html