Тежък мозъчен оток е причината за смъртта на 40-годишната Кремена Николова. Той е резултат или от многобройни удари с тъп предмет, или от блъскането на главата и в твърда повърхност. Това стана ясно от изявлението на говорителя на Окръжна прокуратура – Варна Радослав Лазаров.


Както „Петел“ съобщи по-рано, убитата във Варна жена на няколко пъти е подавала жалби за домaшно насилие, но след това винаги ги оттегляла.

Жестокият побой, който е причинил смъртта ѝ, е бил нанесен само дни преди делото за развод със съпруга й Борислав, който е задържан за убийството. След това той е напуснал жилището заедно с багажа си, като за това е помогнала неговата майка. Лазаров съобщи, че последната засега не се смята са съпричастна към убийството.

Когато съпругът е напуснал апартамента, Кремена е била жива, сочат данните от разследването.

Утре ще бъде решено дали задържаният за 72 часа Борислав ще остане в ареста за постоянно. Лазаров не коментира дали арестуваният е признал за стореното. Най-вероятно това ще стане ясно в съдебната зала при разглеждане на искането за мярката за неотклонение.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html