Вчера около 08:30 часа на кръстовището на ул. «Петър Парчевич» и ул. «Шипка» във Варна, водачът на «Фиат» Д.Ф. (67 г.) от гр. Варна, по време на движение, поради неспазване на предимство и нарушаване разпоредбите на знак «Стоп», блъска «Волво», който се движи в права посока.

Вследствие на инцидента мъжът получава контузни наранявания, като е освободен за домашно лечение, без опасност за живота. Пострадала е и жена, пътуваща във «Фиат»-а, на 46 г. от Варна, която е получила контузия на мозъка и фрактура на пръст, настанена за лечение в МБАЛ «Св. Анна», с опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

Отново вчера около 12:40 часа, във Варна, на ул. «Св. Св. Кирил и Методий», водачът на «Фолксваген» С.Д. (24 г.) от Варна, по време на движение назад, блъска пешеходка, която се намира зад автомобила. Вследствие на инцидента жената (82 г.) е получила фрактура на крак, прегледана е и освободена за домашно лечение, без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

По-късно около 17:50 часа, между с. Господиново и с. Дюлино, водачът на «Тойота» Г.Я. (77 г.), руски гражданин, пребиваващ в България, по време на движение, след ляв завой, напуска пътното платно и се блъска в дърво. Вследствие на инцидента мъжът получава фрактури на ребра, на лумбален прешлен, травма на главата, настанен е за лечение в МБАЛ «Св. Анна», с опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html