Снимки: Facebook 

Има ли пешеходна пътека преди да се влезе на кръговото на центъра на Аспарухово по ул. “Народни будители”? Това се питат в социалните мрежи будни жители на крайморския квартал, пише Нова Варна. Няколко конфликтни ситуации вече са се случили на мислената пешеходна пътека, която обаче не е обозначена със съответните знаци и маркировка. Ако чакаме до края на ремонта ще стане злополука, коментират местните.

“Обръщам се към кмета на района с предложение да вземе адекватни мерки това да не се случи. Не се заяждам, но ситуацията в центъра на квартала ни е опасна. В случай, че не се вземат мерки, в четвъртък 07. 03 .2019 г. от 17ч. призовавам жителите да си нарисуваме с тебешири пешеходна пътека”, призовава Мартин Златев. Кметицата на района Калина Белмезова обясни за медията ни, че ремонтните дейности по бул. “Народни будители” не са приключили и пешеходните пътеки се обозначават за цялото трасе след края ѝм. “Говорила съм с фирмата, до дни ще бъде положена сигнализацията. Най-вероятно вечерта, за да не се пречи на движението. Там винаги е имало пешеходна пътека и живеещите в района са наясно с присъствието на по-голям брой пешеходци”.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html