Хебър (Пазарджик) успя да се спаси в изключително оспорван мач, след като се наложи с 3:1 (26:24, 25:20, 23:25, 25:20) над Черно море-БАСК в 21-ия кръг на Суперлигата във Варна. 

Тимът от Пазарджик е лидер в класирането с 18 победи, 3 загуби и 50 точки, а Черно море заема десета позиция с 5 победи, 15 загуби и 19 точки. 

Варненци стартираха срещата изключително силно, като през почти целия гейм водеха в резултата. Те изпуснаха преднината си в края, като позволиха съперникът им да изравни при 24-24 и да обърне резултата в своя полза. Въпреки това играчите на Юли Тупанков не се отказаха да вгорчат живота на първенеца в таблицата. Те продължиха да му дишат във врата, но и във втората част се разминаха с успеха. В третия гейм вече успяха да наложат темпото си и без особени затруднения направиха срещата в зала "Христо Борисов" още по-интересна. 

В крайна сметка Хебър не се затрудни да затвори бързо четвъртата част и да не позволи на варненци да си откраднат точка. 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html