Капитанът и играещ помощник- треньор на Спартак Боян Илиев изрази убеденост, че е по силите им да вземат още 12 победи и да завършат първи в Трета лига – Североизточна група.

Спартаклии тръгнаха силно напролет и взеха три убедителни победи, с голова разлика 15:0. Въпреки това тимът продължава да е втори, на 5 точки от лидера Суворово. Сметките обаче показват, че ако варненци вземат оставащите си 12 мача, ще завършат на върха. На Спартак му предстоят още 7 срещи от редовния сезон и след това 5 в Топ 6.

„След зимната селекция и пълноценна подготовка вече сме един по-можещ и хомогенен отбор, и това започва да се вижда напролет. Трупаме самочувствие и увереност в силите, и още 12 победи са една напълно постижима цел. Всички ние в тима искаме да се завърнем в професионалния футбол като първи в Североизток, и ще дадем всичко от себе си, за да го направим.”, заяви за „Петел” Боян Илиев.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html