Снимка: Булфото

На 11.03. т.г., около 20:10 часа, в гр. Долни чифлик, на кръстовището на ул. "Черно море" и ул. "Тракия", е възникнало ПТП. Водачката на л.а. "Фолксваген" Н.Ю. (18 г.), местна жителка, по време на движение, застига и блъска пешеходци – мъж и дете, движещи се по пътното платно.


Вследствие на инцидента мъжът (30 г.) получава фрактура на кост на левия крак, а детето е получило контузия на корем. Пострадалите са прегледани и освободени за домашно лечение, без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

В същия ден около 12:45 часа, в гр. Суворово, на кръстовището на ул. "Горски кладенец" и ул. "Средна гора" водачът на Волво Г.И. (69 г.) от гр. Девня, по време на движение, не спазва разпоредбите на пътен знак "Б2 – Спри! Пропусни движещия се по път с предимство", не пропуска и блъска Рено.

Вследствие на инцидента мъжът получава фрактура на бедрена кост, като е настанен за лечение в болнично заведение, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html