Стоки за над 45 000 лв. бяха иззети при специализирана операция в магазини за дрехи в търговски комплекс във Варна, това съобщиха от пресцентъра на ОД МВР - Варна.


Вчера в търговски комплекс, намиращ се на ул. «Дрин» във Варна, от служители на сектор «Икономическа полиция» при ОДМВР – Варна, е проведена специализирана полицейска операция за установяване и документиране на престъпления против интелектуалната собственост.

В хода на операцията са проверени два търговски обекта, като в същите са установени различни стоки (дрехи) на различни търговски марки без необходимата документация за изрично съгласие от страна на притежателя на съответните марки. Иззетите стоки са на обща стойност около 45 000 лв.

Образувано е досъдебно производство срещу съдържателите на магазините – две жени на възраст 43 г. и 46 г. и двама мъже – 39 г. и 24 г. от Варна. За случаите е уведомен прокурор от Районна прокуратура – Варна.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html