Снимка: Радио Варна

Констанца Томова от София, известна в автомобилните среди като Кети, е победителят в първото дамско рали "8-и март" във Варна, посветено на Елена Апостолова, съобщава "Радио Варна".

Кети използва огромния си опит на рали пилот и навигатор и със своя скромен автомобил премина най-добре по състезателното трасе в два манша. Втора остана Жасмина Георгиева от Бургас, а трета е Райна Иванова.

Емоционалната надпревара се проведе на паркинга на една от големите търговски вериги и бе организирана с помощта на Община Варна и СБА-Варна. Дамското рали има над 20-годишна история в Бургас, откъдето е известната автомобилна фамилия Апостолови.

Освен като шампион Кети Томова бе отличена и като най-пораснал състезател. Най-прецизна по трасето бе Красимира Алексиева, а най-атрактивен участник  - Маргарита Златева.

34 дами от няколко български града се пуснаха в съревнованието във Варна и бяха заслужено аплодирани от публиката. Цветя и предметни награди имаше за всички участнички, а между двата манша възпитаниците на "Ичи Геки" и Емил Костов направиха демонстрация по киокушин карате.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html