Треньорът на Тополи Иван Найденов похвали своите футболисти за играта срещу Спартак, въпреки загубата с 1:2. Той се съгласи с Енгибар Енгибаров, че теренът не е бил в добро състояние, но уточни, че това е нормално за този период на годината.

Ето как коментира двубоя за „Петел” Иван Найденов:

„Равностоен мач и фактът, че нашият вратар имаше само едно спасяване, го потвърждава. Имахме нашите положения и ако бяхме открили резултата, нямаше да загубин. Да, теренът не беше в добро състояние, но в този период от годината е много трудно да бъде по-добър. Не той обаче беше причината за равностойната среща, а нашата игра.

За нас бе важно да се получи празник в Тополи и да се представим достойно, и се радвам, че успяхме. Това бе най-посетения ни мач в първенството и съм много щастлив от представянето на нашия отбор. Играхме срещу трите най-добри отбора в групата, на различни терени, и се представихме достойно.

Хората, които са около клуба, полагат големи усилия и състоянието на базата е подобрено десетки пъти през последните години. Грижите, които полагат, си личат и нещата се подобряват.”

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html