Юношите младша възраст на Черно море победиха Септември с 1:0 в мача реванш от полуфиналите в турнира за купата на Българския футболен съюз. Въпреки успеха моряците не успяха да се класират за финала, тъй като отстъпиха в първия двубой с 2:0 и с общ резултат 2:1 напред продължиха столичани.

Домакините категорично надиграха своя съперник в двубоя на стадион Корабостроител под Аспаруховия мост. Единствения гол в мача падна в 15-ата минута. Тони Иванов вкара топката в мрежата след грешка на бранителите на съперника. До края на срещата отборът, воден от Николай Кънчев продължи да търси втори гол, който да вкара полуфиналния сблъсък в продължения, но нямаше късмет в завършващата фаза. В 80-ата минута „моряците“ останаха и с човек по-малко, след като Николай Златев получи втори жълт, респективно червен картон. При последната атака дори вратарят на Черно море се включи в предни позиции, но така и не се стигна до втори гол. На финала за купата на Българския футболен съюз Септември ще срещне Лудогорец .

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html