От доста време на ъгъла на улиците „Македония“ и „Порф. Марин Дринов“ във Варна има рушаща се изоставена къща. Опасните останки доскоро бяха оградени с метална ограда. В момента обаче тя е паднала и очевидно нито има кой да я поправи, нито кой да санкционира собствениците на имота за това безобразно положение.

Най-опасно е мястото да не привлече любопитни деца. Рушащите се останки на сградата могат да се срутят буквално във всеки един момент. Руините явно вече са били посещаване от младежи, които са оставили своите „тагове“ по едва крепящите се стени.

Най-разочароващото е, че падналата ограда е така от доста време и явно на никой не му пука, че мястото е опасно, а и гледката е доста грозна като за центъра на един туристически град.

А пък сградата на Община Варна се намира само на стотина метра. Явно обаче органите, отговорящи за контрола на строителството и на изаставените сгради просто не минават през това кръстовище...

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html