Левски спечели с 1:0 като гост на Черно море мача от 28-ия кръг на Първа лига. Станислав Костов отбеляза красив гол в 16-ата минута. Гостите останаха с човек по-малко в 82-ата минута заради втори жълт картон на Луи Нганиони.


 

Срещата започна много активно за "моряците", които приложиха ранен домакински натиск. Той обаче не доведе до нещо по-сериозно пред вратата на Николай Михайлов.

Постепенно "сините" изравниха играта и на свой ред започнаха да атакуват по-често. Така се стигна и до попадение.

Станислав Костов получи топка в близост до наказателното поле на домакините, навлезе навътре, преминавайки през Мирослав Енчев, след което изстреля топката от малък ъгъл по прецизен начин, откривайки резултата. 

До края на първото полувреме нищо по-интересно не се случи на терена, като играта се водеше предимно в центъра на игрището.

Втората част започна отново по-активно за домакините, които търсеха изравнителния гол. Левски обаче се бранеше добре и не допускаше сериозни положения пред своята врата.

Единствените две положения за втората част се откриха пред "сините", но до нещо по-сериозно така и не се стигна. 

По този начин столичани задържаха преднината си и си тръгнаха с 3 точки от Варна. 

 

 

СНИМКИ ОТ МАЧА МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК!

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html