Отново е април и всички ни обзема мисълта за Великден – украса, боядисване на яйца, топли и мекички козунаци и кифлички. Вече нямате търпение? Като всяка домакиня, обаче, и на Вас не ви остава време да приготвите всичко сама. Чудите се на кого да се доверите за така важния козунак?

Ние знаем отговора.

Години наред пекарна „Краси“ прави традиционните козунаци по изпитана стара рецепта и печели сърцата на хиляди варненци. В нея ще опитате истински домашен козунак, направен от яйца, захар, мляко и най-важното – качествено брашно без подобрители и оцветители.

Вие може да избирате измежду няколко вида козунаци и рула, като пекарна „Краси“ може да направи и печива по ваш вкус.

И това не е всичко! За щастие на всички цената остава същата!

Паралелно с великденските козунаци върви и страхотна промоция на целогодишните пици. Като най-продаваната пица в момента е за 9.99 лв. (без включена кутия) за 1.5 кг. вкусно хапване. Възползвайте се!

Пекарна „Краси“ стартира записване за желаещи, като срока за подаване на заявка е 24.04 (сряда), а крайната дата за получаване на поръчките е 27.04. (събота).

Не му мислете, а мириса на прясно изпечени козунаци вкъщи внесете!

Доверете се на вече познатите вкус и качество на пекарна „Краси“!

Адрес:

ул. "Топра Хисар 1"

тел: 089 448 9264

www.pekarna-krasi.com

Работно време: 6:30 ч. - 22:00 ч.

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html