По повод 90-тия юбилеен рожден ден на българина с голямо сърце, потомствен дипломат, голям дарител и създател на Карин дом – г-н Иван Станчов, Карин дом ще представи новото издание на книгата “Дипломат и градинар”- мемоари на неговия баща. Книгата разказва за живота на семейството през един много бурен и интересен исторически период за България.

Очакваме Ви на 11-ти Април 2019, в 18:00 в Културно-развлекателен комплекс „Морско казино” във Варна, вход: свободен

По време на събитието ще можете да закупите и книгата “Дипломат и градинар, ще научите за интересни исторически събития, ще чуете истории за г-н Станчов от негови близки, за традициите на семейството и връзката с изкуството. Ще разкажем за създаването на Карин дом – една голяма сбъдната мечта, както на г-н Станчов, така и на много родители, приятели и всички, които са били част от екипа на Карин дом през годините.

Повече информация за събитието можете да следите и във фейсбук тук: https://www.facebook.com/events/359887101295805/

Очакваме ви, за да си припомним делата на г-н Станчов и следата, която продължава да оставя във всички, които го познават. Вярваме, че неговия пример и живот няма да останат забравени.


 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html