След бързи оперативно-издирвателни действия е установен и задържан К. Г., на 44 г., осъждан, от с. Въглен, общ. Аксаково. На 08.04.2019 г., около 21:40 ч., на ул. „Д-р Пискюлиев“ във Варна, чрез използване на физическа сила, К. Г. е издърпал раница и яке, в които е имало два мобилни телефона, от 27-годишен мъж.

След установяването на лицето, вещите, предмет на деянието, са намерени и приложени към материалите по делото. К. Г. е задържан за срок до 24 ч., води се бързо полицейско производство, на лицето е повдигнато обвинение, съобщиха от ОД МВР - Варна. 

Установен и задържан е и Р. А., на 21 г., от гр. Вълчи дол. На 09.04.2019 г., за времето от 08:30 до 11:15 ч. е проникнал в служебно помещение в предприятие в гр. Вълчи дол и от оставена без надзор дамска чанта е извършил кражба на 100 лв.  Лицето е задържано за 24 ч., образувано е  бързо полицейско производство, след отпадане на основанието за задържане лицето е освободено.   

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html