снимка: МВР, архив

Сак, подобен на изплувалите край Тюленово, е изплувал в морето край КК "Слънчев ден" в късния следобед на 11 април 2019 г. Това съобщиха от ОДМВР-Варна. На мястото е извършен оглед, пакетът е иззет. По случая е образувано досъдебно производство под надзора на Окръжна прокуратура, назначени са експертизи.

На 12 април 2019 г., от 10.30 ч., в сградата на ОДМВР - Варна ще се проведе брифинг с участието на изпълняващ функцията окръжен прокурор на Варна Радослав Лазаров и зам. директор на ОД МВР - Варна комисар Андрей Ангелов.

кадър: Бтв

Сакът тежи около 20 кг и ако вътре наистина има дрога, то стойността й, след като бъде разредена за продажба на уличния пазар, ще около 12 млн. лева, съобщава varnautre.

Във вторник вечерта 6 подобни сака изплуваха край Шабла. В тях 169 кг чист кокаин за 71 млн лева. В края на миналата седмица пък други 100 кг бяха намерени в морето край Констанца, припомня Варна утре.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html