ЦСКА 1948 посреща Берое в мач от 9-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадиона в Бистрица е от 18:45 ч. и ще бъде ръководен от Георги Давидов.


"Червените" са мотивирани да стигнат до успеха, след като в последната си шампионатна среща срещу ЦСКА - София допуснаха първата си загуба през този сезон. Тимът на Любослав Пенев отново може да се върне на върха в класирането, ако спечели трите точки днес.

В последния кръг заралии прекъснаха негативната си серия от 6 последователни мача без победа в първенството. Старозагорци се наложиха у дома над Локомотив (Пловдив) с 2:0, а в герой за отбора се превърна Абубакар Тунгара, който реализира и двата гола. 

През миналата седмица именно неговото име беше силно свързвано с трансфер в чужбина, но по всичко изглежда звездата на тима ще остане поне до зимата.

В последните дни Берое се подсили с дуо от ЦСКА - София. Калоян Кръстев и Митко Митков ще доиграят есенния полусезон под Аязмото. 


Митков все още се възстановява от контузия и се очаква да се завърне в игра до един месец, докато Кръстев до последно ще е под въпрос за двубоя, след като в последните дни тренираше на облекчен режим.

ЦСКА 1948 пък привлече голмайстора на Черно море Евгений Сердюк, но няма да може да разчита на него, тъй като има административни пречки, които не позволяват на нападателя да вземе участие в днешния сблъсък. 

Аут е още защитникът Елитон, който получи червен картон на "Армията" в понеделник.

 От първата минута пък се очаква да започне друго от новите попълнения Радослав Кирилов.

ЦСКА 1948 - БЕРОЕ

Вероятни състави:

ЦСКА 1948: Наумов, Фуртадо, Цонков, Даскалов, Джонатан, Умарбаев, Чочев, Русев, Октавио, Кирилов, Колев

БЕРОЕ: Караджов, Стоянов, Пиргов, Динков, Рука, Анисе, Мечев, Траоре, Тунгара, Мартинс, Луизиньо

СЪДИЯ: Георги Давидов 
СТАДИОН: "Витоша", Бистрица 
НАЧАЛО: 18:45 часа