Крилото на Манчестър Юнайтед Антони посочи една от разликите, които Ерик тен Хаг е направил след идването си на “Олд Трафорд” в сравнение с времето си начело на Аякс. Бразилецът игра под ръководството на нидерландеца две години и половина в гранда от Амстердам преди да последва своя бивш наставник при “червените дяволи” през това лято срещу сумата от 84 милиона паунда. 

“Тренировките са много различни, но аз се бях подготвил психически за тях. Знаех колко интензивно ще бъде, защото винаги съм следил Премиър лийг. Наясно бях колко са интензивни мачовете и тренирах много, за да съм подготвен на 100 процента възможно най-бързо. Тимът разполага с отлични играчи, вече се опознаваме и установяваме разбирателство, което е нужно, за да развием футбола си. Ние се опознаваме всеки ден, мач след мач, така че тази хармония ще се получава все повече и ще се развива,”, заяви бразилецът.

"Червените дяволи" започнаха трагично сезона и допуснаха две загуби срещу Брайтън и Брентфорд, след което постигнаха четири последователни победи в Премиър лийг. 

Снимки: Gettyimages