Мениджърът на Челси Греъм Потър се надява да получи коледните си подаръци през януари. Въпреки че клубът даде над 250 милиона евро за лятна селекция, лондончани се готвят за подсилване и през зимния трансферен прозорец.

Според "Атлетик" на челно място в списъка на Потър е защитникът на Монако Беноа Бадиашил. Челси вече е провел предварителни разговори с френския клуб за 21-годишния защитник и се надява да го привлече в следващите седмици. Очакванията са "сините" да платят 31 милиона лири за услугите му. Бадиашил е юноша на Монако и вече има записани 135 мача за клуба.

Benoit Badiashile 'eyed up for huge Prem move' after impressing for Monacohttps://t.co/JAezRkg1gu

— Scottish Sun Sport (@scotsunsport) December 25, 2022

Потър има желание да бъдат подсилени и други зони. Проблемите в нападение станаха още по-очевидни преди паузата за Световното първенство. За там в Челси си мечтаят за Рафаел Леао от Милан.

Лондончани приемат Борнемут във вторник в първия си мач след подновяването на първенството. Те са в серия от три поредни загуби във Висшата лига, а в последните си пет шампионатни срещи нямат победа. Тази поредица ги свали до осмото място.