Тази вечер Пари Сен Жермен гостува на Ланс в среща от 17-ия кръг на Лига 1. Шампионите се надяват да започнат новата година с нова победа, след като завършиха миналата със серия от 8 поредни успеха във всички турнири. Ланс обаче също се надява на три точки, с които да скъси дистанцията от ПСЖ и да докаже, че наистина ще бъде претендент за титлата.

Треньорът на домакините Франк Хайсе е избрал атаката да води Луис Опенда, а той ще има подкрепата от по-задни позиции от Алексис Клод и Флориан Сотока. Секо Фофана и Салис Самед ще си партнират в средата на терена.

H-1 avant cette #J17 de @Ligue1UberEats 🔥

Voici 𝐥𝐞𝐬 1⃣1⃣ 𝐒𝐚𝐧𝐠 𝐞𝐭 𝐎𝐫 qui débuteront la rencontre face au @PSG_inside !

➡️ @LoisOpenda, @MassadioHaidara et Alexis Claude-Maurice retrouvent une place de titulaire.#FierDEtreLensois #RCLPSG pic.twitter.com/uqf4lVIKdQ

— Racing Club de Lens (@RCLens) January 1, 2023

Кристоф Галтие пък не може да разчита на наказания Неймар и на Лионел Меси, който още не се е присъединил към отбора след Световното. Така той стартира с Килиан Мбапе и Юго Екитике в атака и Карлос Солер зад гърба им. Марко Верати, Данило Перейра и Фабиан Руис пък ще са триото в средата на терена.

The starting 1⃣1⃣ ! 📋🔴🔵#RCLPSG pic.twitter.com/QFkpMtrl1Y

— Paris Saint-Germain (@PSG_English) January 1, 2023

Хапни като шампион с безплатна доставка от Takeaway.com!