Ливърпул и Челси са в доста тежка ситуация и в момента са девети и десети в класирането. И двата отбора се представят разочароващо и двубоят е изключително важен за запазване на надеждите за топ 4. Лондончани правят мащабна селекция, но още не е ясно колко бързо тя ще подобри играта на тима. Днешният двубой ще бъде под номер 1000 в треньорската кариера на Юрген Клоп

Клоп е направил три промени от мача с Уулвс през седмицата. Алисон, Анди Робъртсън и Мохамед Салах се завръщат в тима. 18-годишният Стефан Байчетич е титуляр за мач от Висшата лига за първи път. Трент Александър-Арнолд и Дарвин Нунес са не пейката. Уругвайският нападател наскоро се възстанови от контузия, а бранителят е имал проблем и е пропуснал последните тренировки на тима. На неговата позиция ще играе Джеймс Милнър.

Team news 📋

Your #LIVCHE line-up 🔴

— Liverpool FC (@LFC) January 21, 2023

В отбора на Челси има само една промяна от победата над Кристъл Палас миналия уикенд. Марк Кукурея е в стартовия състав за сметка на Карни Чуквуемека. Новото попълнение Михайло Мудрик е на резервната скамейка.

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago