Манчестър Юнайтед посреща Рединг в двубой от четвъртия кръг на Купата на Англия. “Червените дяволи” се справиха с 3:1 с Евертън в предходния кръг, а Рединг победи Уотфорд с 2:0.

Мениджърът на домакините Ерик тен Хаг залага на почти всички титуляри в състава си. Капитанът на тима Хари Магуайър се завръща в центъра на отбраната, където ще си партнира с Виктор Линдельоф, но в средата на терена ще си партнират Каземиро и Кристиан Ериксен, а в атака са Вегхорст, Бруно Фернандеш, Маркъс Рашфорд и Антони. Джейдън Санчо отново не попада в групата, макар да имаше предположения, че може да получи първи шанс от 22 октомври насам.

📥 Incoming: tonight's team news! 💪#MUFC || #FACup

— Manchester United (@ManUtd) January 28, 2023

От своя страна Рединг е в серия от пет поредни загуби от Манчестър Юнайтед, а за последно те успяха да постигнат сравнително положителен резултат още през август 2007-а, когато завършиха наравно 0:0 на “Олд Трафорд”. Мениджърът на тима Пол Инс, който е бивш шампион с Манчестър Юнайтед, прави две промени в своя тим в сравнение с последния двубой на своя тим в Чемпиъншип и залага на Анди Керъл и Лукас Жоао, които заменят Яку Мейте и Тайрийс Форна.

🚨 𝐓𝐄𝐀𝐌 𝐍𝐄𝐖𝐒 🚨

This is how the Royals line up for this evening’s @EmiratesFACup against @ManUtd.

Team news presented by @toshibatveurope 📺#MUNREA #EmiratesFACup pic.twitter.com/4MMhOQ0dz4

— Reading FC (@ReadingFC) January 28, 2023

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago