Останалият без мениджър Лийдс иска треньора на Фейенорд Арне Слот за заместник на уволнения Джеси Марч, пише “Индипендънт”. Клубът от Премиър лийг се опитва да намери бързо нов наставник и са се спрели именно на 44-годишния нидерландски треньор.

В момента Арне Слот е обект на интерес от страна на редица европейски клубове, след като през миналия сезон воденият от него Фейенорд стигна до финала на Лигата на конференциите, загубен от Рома. В момента тимът му отново се представя отлично и е начело в Ередивизи със само една загуба дотук.

Leeds United make proposal to Feyenoord's Arne Slothttps://t.co/W5lEyaBnCe

— Miguel Delaney (@MiguelDelaney) February 9, 2023

След напускането на Марч Лийдс бе воден от своеобразен триумвират снощи в мача с Манчестър Юнайтед. Треньорите Майкъл Скубала, Крис Армас и Пако Гайардо успяха да стигнат до 2:2 на “Олд Трафорд”, макар и гостите да имаха два гола преднина.

Преди мача Скубала даде актуална информация за вакантния мениджърски пост, като заяви, че скоро ще се върне към предишната си роля на треньор на отбора до 21 години на Лийдс.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago