Наставникът на Пирин (Благоевград) Христо Янев говори след загубата с 0:2 от Славия на старта на пролетния дял от efbet Лига. Бившият национал похвали момчетата си за старанието през второто полувреме и призна, че се надява на два гола срещу Левски в следващия кръг.

"Нямам какво толкова да обяснявам, Славия вкара ситуациите, които имаше. Ние създадохме не малко положения, заслужено победиха според мен. Не трябва да забравяме, че Славия водеше на полувремето с 2:0, ние пропуснахме своите положения, които бяха по-чисти от тези на Славия. Логичното е да загубим мача, с оглед на това, което се случи в мача. 

Ние сме почти нов отбор, за краткото време свършихме много работа - ясно е, че резултатите и точките ни притискат, но ще направим всичко възможно да запазим мястото си в елита, държа да го отбележа. Мога да похваля момчетата за това, което направиха след почивката. Няма да става по-леко, чака ни тежка серия от мачове. 

20

Шaпки долу за характера на футболистите! Оставям ръководството да говори за проблемите, които има. Аз съм старши треньор, ръководството прави всичко възможно всичко да е нормално и стабилно за всички, които работим в клуба. Трябва да печелим точки и да имаме друг облик, за да останем в efbet Лига, имаме добър отбор. Надявам се срещу Левски да създадем три-четири положения и да вкараме две от тях", каза Христо Янев в "Овча купел".

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe