Челси и Саутхамтън играят при 0:0 в мач от 24-ия кръг на Премиър лийг. Лондончани нямат победа в последните си три двубоя в първенството и днес ще искат да зарадват феновете си срещу “светците”, които са на дъното в класирането.

Мениджърът на домакините Греъм Потър прави шест промени в състава си спрямо загубата в Борусия Дортмунд в първия 1/8-финал в Шампионската лига през седмицата. Той дава възможност от първата минута на Сесар Аспиликуета, Калиду Кулибали и Бен Чилуел от първата минута, които заемат местата на Тиаго Силва, Рийс Джеймс и Марк Кукурея. В предни позиции Мейсън Маунт получава шанс на мястото на новото попълнение Михайло Мудрик.

The Chelsea lads! 📋@ParimatchGlobal | #CheSou pic.twitter.com/9fFSaeqlZt

— Chelsea FC (@ChelseaFC) February 18, 2023

От другата страна временният наставник на Рубен Селес заема мястото на скамейката на уволнения преди дни Нейтън Джоунс, който прекара начело на “светците” едва осем срещи. Селес подрежда своя тим в схема с четирима бранители, двама опорни полузащицници и още трима зад гърба на Пол Онуачу, който води атаката.

Your Saints at Stamford Bridge 😇

Here’s the #SaintsFC line-up for today’s visit to #CFC! pic.twitter.com/d6A8sNDVqk

— Southampton FC (@SouthamptonFC) February 18, 2023

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages