Oсасуна посреща Реал Мадрид в мач от 22-рия кръг на Ла Лига.  Кралският клуб ще търси задължителна победа при гостуването си в Памплона в опит да скъси дистанцията от лидера Барселона.

Домакините Осасуна се намират в неприятна серия от 4 поредни мача без победа в първенството и преди мача сe намират в средата на таблицата. Реал Мадрид пък е на 8 точки зад Барселона и ще търси успеха, ако иска да запази шансовете си за титла.

И двата тима имат известни кадрови проблеми. За Осасуна по всяка вероятност няма да играят Рубен Пеня, Начо Видал, Аимар Ороз и голмайсторът на тима Чими Авила. Домакините излизат във формация 4-3-3, като на върха на атаката ще са Рубен Гарсия, Анте Будимир и Абде.

📋✅ Our starting XI 🆚 @Osasuna_en! #OsasunaRealMadrid pic.twitter.com/Di8gKBJUs0

— Real Madrid C.F. 🇬🇧🇺🇸 (@realmadriden) February 18, 2023

Реал Мадрид ще пък без носителя на Златната топка Карим Бензема, Тони Кроос, Аурелиен Чуамени, Ферлан Менди и Мариано Диас. За сметка на това Винисиус Жуниор се завръща след наказание за състава на Карло Анчелоти, а Тибо Куртоа се е възстановил от контузията си и отново е на вратата. Дани Карвахал остава на пейката, като Начо ще играе на негово място отдясно на отбраната, а Aнтонио Рюдигер ще е в центъра на защитата на “лос бланкос”.  В халфовата линия отново титуляр е Лука Модрич, който ще действа в средата на терена заедно с Едуардо Камавинга и Дани Себайос. Атаката на Реал ще водят Феде Валверде, Родриго и Винисиус.

ОСАСУНА: Eрера; Монкайола, У. Гарсия, Д. Гарсия, Санчес; Мой Гомес, Торо, Брашанац; Р. Гарсия, Будимир, Абде

РЕАЛ МАДРИД: Куртоа; Начо, Милитао, Рюдигер, Алаба; Модрич, Камавинга, Себайос; Валверде, Родриго, Винисиус

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe