Тази вечер Интер посреща Удинезе в среща от 23-тия кръг на Серия "А". Мачът е особено важен за домакините, които нямат право на грешка в жестоката битка, която се очертава за топ 4. Гостите са доста опасен съперник, но те не показват особено добре форма след подновяването на шампионата след Световното. Така че и за тях е важно да постигнат добър резултат на "Сан Сиро", за да си върнат самочувствието и да останат в битката за Европа.

Симоне Индзаги е избрал да започне мача с Ромелу Лукаку и Един Джеко в предни позиции. Дензъл Дъмфрис и Федерико Димарко ще действат на крилата, а в центъра на терена играта ще градят Николо Барела, Марсело Брозович и Хенрих Мхитарян.

Our line-up tonight 📋#InterUdinese #ForzaInter pic.twitter.com/o3xxtvdG8C

— Inter (@Inter_en) February 18, 2023

За гостите в атака ще си партнират Бето и Флориан Товен. Дестъни Удоджи и Кингсли Ехизибуе ще са халф-бекове, а в центъра ще си партнират Родриго Перейра, Уолъс и Санди Ловрич.

I primi 1️⃣1️⃣ scelti da Mister Sottil per #InterUdinese👊

Starting XI 💪

⚪⚫ #ForzaUdinese #AlèUdin #Udinese pic.twitter.com/TX3wL2bT4b

— Udinese Calcio (@Udinese_1896) February 18, 2023

ИНТЕР: Ханданович, Дармиан, Ачерби, Бастони, Дъмфрис, Димарко, Мхитарян, Брозович, Барела, Джеко, Лукаку

УДИНЕЗЕ: Силвестри, Бекао, Бижол, Ебосе, Ехизибуе, Перейра, Уолъс, Ловрич, Удоджи, Товен, Бето

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe