Отборите на Пари Сен Жермен и Лил играят при резултат 0:0 в мач от 24-тия кръг на френската Лига 1 на "Парк де Пренс". Последните две срещи между тимовете завършиха с разгромни победи за парижани като гост, съответно със 7:1 и 5:1.

ПСЖ се намира в неприятна серия от три последователни загуби във всички турнири и ще искат да се реваншират на феновете си. Парижани загубиха за Купата от Марсилия, после отстъпиха и в гостуването на Монако в Лига 1, а за капак дойде и загубата от Байерн в Шампионската лига. В резултат се заговори за напрежение и скандали в тима. Тимът на Кристоф Галтие продължава да е лидер в класирането и има 5 точки аванс пред втория в класирането Марсилия. Днес парижани излизат с големите си звезди като титуляри в атака - Килиан Мбапе, Лео Меси и Неймар. Тимът има някои кадрови проблеми, като контузени са капитанът Маркиньос, Ашраф Хакими, Ренато Санчес и Норди Мукиеле.

📋 Le XI de départ pour ce #PSGLOSC

🔴🔵 #AllezParis pic.twitter.com/xhx4MXh13b

— Paris Saint-Germain (@PSG_inside) February 19, 2023

Лил пък е в серия от две поредни победи в първенството и е на пета позиция в момента. Тимът на Пауло Фонсека ще разчита на Джонатан Дейвид, Джонатан Бамба и Рами Кабела да създават неприятности за Донарума. За Лил няма да играят Адам Унас и Исмайли. "Песовете" със сигурност ще искат да измъкнат нещо от разклатения си звезден съперник, а и имат да си връщат заради предишните разгромни загуби от ПСЖ.

ПСЖ: Донарума; Пембеле, Кимпембе, Рамос, Нуно Мендеш; Витиня, Верати, Руис; Меси, Неймар, Мбапе

ЛИЛ: Шевалие; Диаките, Фонте, Джало, Уеа; Андре Гомеш, Андре; Анхел Гомеш, Кабела, Бамба; Дейвид

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe