Манчестър Сити ще бъде без двама основни играчи в утрешния осминафинал от Шампионската лига срещу РБ Лайпциг. Кевин Де Бройне и Аймерик Лапорт ще пропуснат срещата. Двамата не попаднаха в групата за мача и не отлетяха с тима за Германия.

Де Бройне и Лапорт пропуснаха днешната тренировка на тима и по-късно през деня бе потвърдено, че ще пропуснат утрешния двубой. Джон Стоунс също не е в групата, като той продължава възстановяването си от контузия в бедрото.

Kevin De Bruyne, Aymeric Laporte and John Stones and have been left off Man City's UCL squad vs. RB Leipzig 😳 pic.twitter.com/60IjAsg6kH

— ESPN FC (@ESPNFC) February 21, 2023

В отсъствието на Де Бройне Гуардиола трябва да реши дали да продължи да разчита на Бернардо Силва като ляв бек или да пусне Нейтън Аке на тази позиция и да премести португалеца в центъра на терена. На няколко пъти в случаите, когато Де Бройне не игра, наставникът пускаше Хулиан Алварес и променяше схемата.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago