Легендата на Ливърпул Джейми Карагър бе изключително критичен към представянето на Ливърпул във вчерашната вечер, когато мърсисайдци допуснаха загуба с 5:2 на своя “Анфийлд” от Реал Мадрид. Срещата започна повече от добре за играчите на Юрген Клоп, коиот успяха да вземат ранна преднина от две попадения до 15-ата минута, но впоследствие “лос бланкос” не оставиха особени шансове и чрез голове на Винисиус, Едер Милитао и Карим Бензема постигнаха забележителен пълен обрат. 

“Първо трябва да отбележим представянето на Реал Мадрид. Не съм виждал отбор, които да дойде на “Анфийлд” в мач от Европа, незавсимо дали е такъв, в който съм играл, или просто помня, който да унищожи така Ливърпул. Това беше позор през второто полувреме. Абсолютно безобразно представяне, особено в защита. Беше пълна глупост това, което се говореше последните дни, че Ливърпул се е завърнал след победите над Евертън и Нюкасъл. Ако “свраките” бяха с 11 човека, сигурно щяха да успеят да се върнат в двубоя и да стигнат до 2:2, сигурен съм. Този отбор имаше страхотни представяния в защита през миналия сезон, но халфовата линия вече няма тази енергия, атакуващите играчи не пресират и не са така сплотени, както бяха Фирмино, Садио Мане. 

Боли да критикуваш мениджър като Клоп, който всички обожават и е направил толкова много, но Ливърпул е осми в класирането в Премиър лийг. Току що бяха победени с 5:2 в Шампионската лига. Продължаваме да търсим причини, оправдания, но вече не. Този отбор просто не е достатъчно добър в дефанзивен план. Това, което ме кара да се смея, е, че преди два месеца Върджил ван Дайк каза, че няма да вляза в защитната четворка. Мисля, че бих заел мястоот му на момента,” заяви Карагър, който носеше екипа на Ливърпул от 1996-а до 2003-а.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages