Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти се застъпи за Серхио Рамос, който тези дни се оттегли от националния тим на Испания. 36-годишният защитник разкри, че новият селекционер на отбора Луис де ла Фуенте му е казал, че няма да разчита на него. Рамос счита, че възрастта му е била една от причините за това, но е несъгласен и се счита за ощетен.

В същото време Анчелоти постига успехи в Реал с помощта 37-годишния Лука Модрич, 35-годишния Карим Бензема и 33-годишния Тони Кроос.

“Въпросът за годините е един и същ както за ветераните, така и за младите - заяви Анчелоти. - Ако един футболист си върши работата, няма нужда му гледаш личната карта. Ако на 17 години той заслужава да играе, пускай го на терена. Но пък и не трябва да залагаш на него, ако той не заслужава и не е по-добър от някого друг. Същото се отнася и за 36-годишния”.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago