Лидерът във временното класиране на Прмеиър лийг Арсенал гостува на Лестър на "Кинг Пауър Стейдиъм" в двубой от 25-ия кръг на английския шампионат. "Топчиите" ще се опитат отново да дръпнат с пет точки пред отбора на Манчестър Сити, който по-късно днес гостува на Борнемут. "Лисиците" пък искат да се върнат към победите, след като загубиха с 0:3 от Манчестър Юнайтед в миналия кръг, и да се откъснат още по-уверено от опасната зона.

Брендън Роджърс е направил две промени в сравнение с двубоя на "Олд Трафорд". Уилфред Ндиди и Денис Прат се завръщат сред титулярите за сметка на Менди, който е на пейката, и Джеймс Мадисън, който не е групата за днешната среща заради проблем в коляното.

Микел Артета е извършил само една корекция от драматичния сблъсък с Астън Вила преди седмица. Габриел Мартинели започва на мястото на Еди Нкетия. Томас Партей в възстановен от своята контузия и е в групата на Арсенал , но остава на пейката за началото. Това означава, че отново Жоржиньо е титуляр.

🔴 In the red corner...

Who are you excited to see in action today, Gooners? 👇 pic.twitter.com/u1vGOE5vys

— Arsenal (@Arsenal) February 25, 2023

Лестър: Уорд, Кастан, Соутар, Фаес, Кристенсен, Дюсбъри-Хол, Ндиди, Тете, Прат, Барнас, Ихеаначо

Арсенал: Рамсдейл, Уайт, Салиба, Габриел, Зинченко, Йодегор, Жоржиньо, Джака, Сака, Мартинели, Тросар

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК!

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago