Тотнъм посреща Челси в лондонското дерби на 25-ия кръг в Премиър лийг. Всеки от двата тима се нуждае изключително много от трите точки, за да продължи да преследва целите си до края на сезона.

Домакините от Тотнъм, които отново са без своя мениджър Антонио Конте, ще бъдат водени от Кристиан Стелини. Асистентът не прави нито една промяна в стартовия състав в сравнение с победата над Уест Хам преди седмица. Това означава, че Хюн-Мин Сон отново е на скамейката, а атаката на тима ще бъде водена от Хари Кейн, Ричарлисон и Деян Кулушевски.

Unchanged for #TOTCHE 👊 pic.twitter.com/Qx0SwK7lBL

— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) February 26, 2023

На другият полюс са решенията на Греъм Потър, който прави цели шест промени сред своите стартови единайсет в сравнение със започналите при домакинската загуба от Саутхамптън. Капитанът на тима Сесар Аспиликуета е аут поради травмата в главата, която получи, а Беноа Бадиашил, Мейсън Маунт и Чуквунонсо Мадуеке сядат на пейката. Сред титулярите пък място заемат Тиаго Силва, Рийс Джеймс, Рубен Лофтъс-Чийк, Рахийм Стърлинг, Хаким Зиеш и Кай Хаверц.

Your Chelsea side today! 💪@ParimatchGlobal | #TotChe pic.twitter.com/0bVOrTm4Ff

— Chelsea FC (@ChelseaFC) February 26, 2023

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago