Един от съсобствениците на Манчестър Юнайтед – Аврам Глейзър, е показал своите намерения с присъствието си на финала за „Карабао Къп“. Манчестър Юнайтед победи с 2:0 Нюкасъл на „Уембли“ и спечели първи трофей в последните шест години. Арвам Глейзър изгледа на живо едва шести мач на отбора в последните четири години, а когато камерите го показаха на трибуните, феновете на Манчестър Юнайтед освиркаха собственика. Братята Глейзър обявиха клуба за продажба и вече получиха оферти за него, но все още привържениците на Манчестър Юнайтед се притесняват, че има възможност да не продадат изцяло клуба и да останат в управлението му. След вчерашния триумф Аврам Глейзър поздрави пред съблекалнята на Юнайтед лично Ерик тен Хаг, който коментира, че по този начин американецът е показал намеренията си. Нидерландецът обаче отказа да коментира дали това означава, че американците възнамеряват да останат в Манчестър Юнайтед.

„Като собственик, той беше много, много щастлив за клуба. Заради това аз исках той да бъде част от всичко. Той беше в съблекалнята и беше добре, че дойде, за да покаже намеренията си“, коментира Тен Хаг.

Запитан дали по този начин Глейзър показва позицията си по отношение на бъдещите инвестициите в клуба, нидерландецът отговори: „Не знам, не участвам в този процес. Благодаря ви за въпроса. Мисля, че начинът, по който той присъства тук, показва, че е ангажиран. Аз не участвам в решенията относно собствеността“.

#MUFC owner Avram Glazer congratulates Erik ten Hag 🔴 pic.twitter.com/I2mXrbLGLH

— Football Daily (@footballdaily) February 26, 2023

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago