Шефовете на Наполи планират да предложат нов договор със сериозно завишени условия на наложилия се като един от най-важните играчи на тима през този сезон Хвича Кварацхелия, съобщава “Гадзета дело Спорт”.

Крилото бе привлечено само преди година от Динамо (Батуми) срещу едва 11,5 милиона евро, но изключително впечатляващото му представяне е привлякло сериозен интерес от някои от най-големите тимове в света. 22-годишният играч е записал 12 гола и 15 асистенции в 26 двубоя от началото на сезона във всички турнири, а Реал Мадрид и гигантите в Премиър лийг вече обмислят оферти за грузинеца през предстоящото лято.

Към момента Хвича получава по около милион и половина и има договор до лятото на 2027-а, но от Наполи са готови да му предложат твърда заплата от 2.5 милиона плюс бонуси, както и удължаване с година до 2028-а. Това обаче също не е твърде висока заплата на фона на финансовите възможности на европейските грандове.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages