Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг призна, че Антони Марсиал продължава да отсъства, а Фред и Люк Шоу са под въпрос за домакинството на “червените дяволи” на Уест Хам в мач от петия кръг за Купата на Англия утре. 

Бразилският халф бе сменен в 69-ата минута, а левият бек завърши финала за Карабао къп в неделя, който донесе и първи трофей за тима от “Олд Трафорд” от шест години насам. Нидерландският наставник също така заяви, че футболистите не са се отдали на празненства след триумфа, тъй като е трябвало бързо да се съсредоточат към следващите двубои.

“Играчите, разбира се, бяха ентусиазирани и имаха нужда да се отдадат на импулса за отпразнуването, но вчера вече се върнахме към нормалната работа. Направихме възстановяване, а тези, които играха по-малко, тренираха нормално. Антони Марсиал все още не е на разположение, Фред и Люк Шоу са под въпрос”

След това треньорът засегна важността на колектива за триумфа в Карабао къп в неделя и за цялостното представяне на тима.

“Нека изясним нещо: спечелихме трофея не с 11 играчи, а с целият отбор и мисля, че съставът през целия сезон е толкова важен. Всеки път, когато влизат определени играчи, независимо дали за цял мач или няколко минути, го правим, за да променим динамиката. Това може да се постигне с много повече от едни определени 11 футболисти, разчитам на всички и те трябва да са готови. Всеки път, когато играят, те поемат отговорност и се борят за своята позиция в тима,” заяви Тен Хаг.

Неговият Манчестър Юнайтед приема утре Уест Хам на своя “Олд Трафорд” от 21:45.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages