В Интер днес се проведоха две срещи с цел подобряване представянето на отбора. Преди следобедната тренировка изпълнителният директор Дзупепе Марота и спортният директор Пиеро Аусилия говориха с наставника Симоне Индзаги. След това имаше разговор на треньора с играчите в съблекалнята.

След загубата от Болоня "нерадзурите" изостават на 18 точки от лидера Наполи. Те бяха настигнати от градския съперник Милан, а вече и мястото им в топ 4 е под въпрос. Ако отборът не успее да си гарантира място в Шампионската лига, това ще се отрази изключително тежко на финансите на клуба.

Inter, doppio confronto ad Appiano: i dirigenti parlano a Inzaghi che poi "catechizza" la squadra https://t.co/MWjNWrooua

— La Gazzetta dello Sport (@Gazzetta_it) February 28, 2023

Клубът засега застава зад Симоне Индзаги, но това може да се промени, ако резултатите продължат да са незадоволителни. Шефовете искат от отбора да покаже повече постояннство, особено в мачове срещу отбори от долната половина на класирането, срещу които дойдоха част от грешките.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago