Манчестър Юнайтед посреща Уест Хам в двубой от петия кръг за Купата на Англия. Атмосферата на “Олд Трафорд” е приповдигната преди началото на двубоя, след като “червените дяволи” в неделя спечелиха първия си трофей от почти шест години, след като спечелиха финала за “Карабао къп” срещу Нюкасъл.

Мениджърът на “червените дяволи” Ерик тен Хаг прави доста промени в своя състав, давайки почитка на част от основните си играчи преди дербито с Ливърпул в неделя. Капитанът Хари Магуайър получава възможност да стартира от първата минута, като ще си партнира с Виктор Линдельоф в центъра на отбраната. В халфовата линия пък Каземиро и Фред получават почивка, а техните места са заети от Скот Мактоминей и Марсел Забитцер.

Time for team news! 📋

A total of 6️⃣ United changes for this fifth-round tie...#MUFC || #FACup

— Manchester United (@ManUtd) March 1, 2023

Наставникът на Уест Хам Дейвид Мойс също прави няколко промени в своя тим. На вратата контузеният тежко Лукаш Фабиански е заменен от Алфонс Ареола. Наиф Агер и Анджело Огбона са необичайна двойка в центъра на защитата, но в халфовата линия и атака Мойс залага на по-познати лица като Деклан Райс, който ще изведе тима с капитанската лента, и Микаел Антонио в центъра на нападението.

Your XI for the #EmiratesFACup 👊 pic.twitter.com/XWUjnVeKyb

— West Ham United (@WestHam) March 1, 2023

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages