Световният шампион Аржентина ще изиграе първите си мачове след спечелването на Мондиал 2022 в Катар срещу Панама и Кюрасао, предават от местната футболна федерация. Те ще се изиграят съответно на 23 и 28 март на стадионите "Монументал" и "Мадре де Сиудадес".

Това ще бъдат първите мачове на Аржентина пред собствена публика след драматичния успеха срещу Франция на финала на Световното първенство през декември. Капитанът Лионел Меси и останалите звезди се очаква да бъдат в състава, твърдят аржентинските медии.

#SelecciónMayor El equipo de @lioscaloni jugará el 23/03 en el estadio Monumental y el 28/03 en el Madre de Ciudades de Santiago del Estero. pic.twitter.com/jwr98oAYvg

— 🇦🇷 Selección Argentina ⭐⭐⭐ (@Argentina) March 2, 2023

Новината дойде три дни след съобщението, че селекционерът Лионел Скалони е подновил договора си до 2026 година. Би трябвало той да съобщи състава си за двете контроли през уикенда.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages