Футболистът на Берое Иван Караджов смята, че липсата на концентрация е попречила на тима да победи в срещите до този момент от полусезона.

"Мисля, че от началото на полусезона показахме добри игри през тези три мача. В някои от тях нямахме и късмет и липсваше концентрация в ключови моменти. Мисля, че засега играем добре, но просто се получават неточности и грешки. Надявам се в следващите срещи тези неща да ги изчистим, за да можем да си вземем мачовете.

Въпрос на време е да дойдат и победите с една добра игра. Няма напрежение в отбора. Нещата са спокойни. Просто трябва да сме концентрирани и да изпълняваме това, което ни казва треньорът, за да печелим. Настроение има в съблекалнята.

Мисля, че през зимната пауза надградихме и трябва да изчистим неточностите, които се получават. С малко и късмет съм на мнение, че ще се получат нещата. От тук до края играем мач за мач", завърши Караджов пред "Мач Телеграф".

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe