Легендарният бивш капитан на Ливърпул Греъм Сунес смята, че гръмката победа на мърсисайдци със 7:0 над Манчестър Юнайтед е напълно справедлив резултат на фона на показаното от двата отбора. Според него през второто полувреме тимът на Юрген Клоп е изглеждал така, все едно играе е с човек повече в сравнение със съперника, като голям принос за това е имала и публиката на „Анфийлд“.

„Грандиозно представяне. Това е много трудно гостуване за Юнайтед. Публиката нямаше как да позволи на Ливърпул да загуби този мач. Правиш лош пас и феновете пак остават зад теб. А съставът даде достатъчно поводи да се вика. Много солидно представяне. През първото полувреме Юнайтед изглеждаше заплашително на моменти, но през второто полувреме Ливърпул имаше предимство във всичко. Сякаш играеха с човек повече. Това бе старият Ливърпул. Много впечатляващо“, заяви Сунес.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages